It is currently Tue Oct 21, 2014 7:31 pm

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 2:05 am 
Offline
.5TB storage
.5TB storage

Joined: Mon Jan 26, 2009 6:06 pm
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked: 0 time in 0 post
Not sure I'd spend $130 for the dumbed down version, but think this is interesting nonetheless!

http://news.cnet.com/8301-17938_105-10155945-1.html?tag=mncol;txt

Rick


Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 5:25 am 
Offline
1.5TB storage
1.5TB storage

Joined: Tue Jan 20, 2009 11:44 pm
Posts: 67
Location: Denmark
Thanks: 21
Thanked: 1 time in 1 post
Have I missunderstood something or is it ONLY connected via a USB. So it would be possible to connect it to the mediasmart without a vga hack??


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 12:19 pm 
Offline
.5TB storage
.5TB storage

Joined: Mon Jan 26, 2009 6:06 pm
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked: 0 time in 0 post
Tass_bur wrote:
Have I missunderstood something or is it ONLY connected via a USB. So it would be possible to connect it to the mediasmart without a vga hack??


Per the company's website here, it would seem one cable does it all. Unless of course your USB ports are underpowered, requiring a second USB cable, in which case two cables do it all. ;)


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Sun Feb 08, 2009 3:21 am 
Offline
1.5TB storage
1.5TB storage

Joined: Tue Jan 20, 2009 11:44 pm
Posts: 67
Location: Denmark
Thanks: 21
Thanked: 1 time in 1 post
Oh my! I want one of those for my mediasmart :P after disabeling my network ...eh I could use one :P


Except..only sold in the US and Canada it seems :(


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Mon Feb 09, 2009 8:48 am 
Offline
1.5TB storage
1.5TB storage

Joined: Wed Dec 05, 2007 10:19 pm
Posts: 66
Thanks: 2
Thanked: 0 time in 0 post
Um... Just stating the obvious here...? You will still need a keyboard and mouse in order to use the screen... I was excited for about 1 minute until I remembered about the mouse/keyboard issue... :(

Even with the $200 (touch screen) edition, you still need a keyboard... *sigh*

...nothing is ever easy....

ender21 wrote:
Not sure I'd spend $130 for the dumbed down version, but think this is interesting nonetheless!

http://news.cnet.com/8301-17938_105-10155945-1.html?tag=mncol;txt

Rick


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Mon Feb 09, 2009 8:58 am 
Offline
Top Contributor
Top Contributor
User avatar

Joined: Fri Feb 29, 2008 8:04 pm
Posts: 647
Location: Montreal
Thanks: 27
Thanked: 71 times in 66 posts
Check this out;

http://forhackers.com/

_________________
HP MediaSmart EX495 E8600 3.2Ghz CPU, 4GB ram, 8TB storage including 3TB drives in pool. WHS with Active Directory, WDS, Media Center Master, Logitech server. Office 2010 server with client add-ins.
Microsoft MVP - Windows Home Server.


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Mon Feb 09, 2009 1:58 pm 
Offline
3.0TB storage
3.0TB storage
User avatar

Joined: Wed Feb 20, 2008 5:13 am
Posts: 430
Thanks: 7
Thanked: 25 times in 25 posts
ender21 wrote:
Not sure I'd spend $130 for the dumbed down version, but think this is interesting nonetheless!

http://news.cnet.com/8301-17938_105-10155945-1.html?tag=mncol;txt

Rick


Sweet! I just ordered one. If I like it I'll look for the backordered touchscreen version in the Spring.

_________________
3TB MSS EX490(upgraded CPU-E6300(2.8Ghz dual core Pentium)),
4GB memory
38TB unRAID1 -- 51TB unRAID2 -- 36TB unRAID3


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Mon Feb 09, 2009 3:19 pm 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10651
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 610
Thanked: 909 times in 866 posts
lonewolf69 wrote:
Um... Just stating the obvious here...? You will still need a keyboard and mouse in order to use the screen... I was excited for about 1 minute until I remembered about the mouse/keyboard issue... :(

Even with the $200 (touch screen) edition, you still need a keyboard... *sigh*

...nothing is ever easy....


A USB keyboard and mouse work fine and are dirt cheap...

_________________
Alex Kuretz
Remote Notification: Monitoring and alerting for your Home Server via email, Twitter, text message, RSS, push notifications, and on your Mac desktop
Have you tried our Add-Ins? If so, be sure to Rate them at WeGotServed.


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Tue Feb 10, 2009 9:26 pm 
Offline
1TB storage
1TB storage

Joined: Sat Jan 17, 2009 4:09 pm
Posts: 25
Thanks: 5
Thanked: 1 time in 1 post
Cool find/gadget!!


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Wed Feb 18, 2009 3:35 pm 
Offline
1.5TB storage
1.5TB storage

Joined: Thu Jan 10, 2008 8:37 pm
Posts: 59
Thanks: 1
Thanked: 5 times in 5 posts
Availible in the UK from Scan.co.uk.
Put Mimo the live search box.

_________________
HP MSS 2gig ram AMD LE-1620 4TB HDD Edge10 DAS401 PM + joujye raid modual


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Thu Mar 05, 2009 10:21 pm 
Offline
.5TB storage
.5TB storage

Joined: Sat Jan 10, 2009 4:08 pm
Posts: 10
Thanks: 8
Thanked: 0 time in 0 post
Did this monitor work on the MSS?

Jim

_________________
HP EX475
3.5TB
2GB RAM
Video Adapter


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Sun Mar 15, 2009 6:53 pm 
Offline
1.5TB storage
1.5TB storage

Joined: Fri Nov 30, 2007 12:31 pm
Posts: 96
Location: San Diego, California
Thanks: 0
Thanked: 0 time in 0 post
I could not get it to work, but I sure do love it hooked up to my main computer. I use to watch the news while I am doing other things on the comptuer. Apparently there needs to be a bios update in order to get it to work...I think...says something about upgrading the video driver.


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Sun Mar 15, 2009 9:53 pm 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10651
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 610
Thanked: 909 times in 866 posts
I'd be interested in the specific error message, if you get access to that, to see what's the limiting factor.

_________________
Alex Kuretz
Remote Notification: Monitoring and alerting for your Home Server via email, Twitter, text message, RSS, push notifications, and on your Mac desktop
Have you tried our Add-Ins? If so, be sure to Rate them at WeGotServed.


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Mon Mar 16, 2009 7:52 pm 
Offline
1.5TB storage
1.5TB storage

Joined: Fri Nov 30, 2007 12:31 pm
Posts: 96
Location: San Diego, California
Thanks: 0
Thanked: 0 time in 0 post
Ok here goes, but before I do that here is what the manual says.

Operating Systems

Vista-Supported except 64-bit system
XP-Supported
2000-Supported
Server 2003-Not Supported

Here is the error

Before installing DisplayLink Core software and drivers please install up-to-date OEM drivers for your PC's graphics hardware. Please refer to the DisplayLink Core documentation for further information.


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Mon Mar 16, 2009 8:26 pm 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10651
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 610
Thanked: 909 times in 866 posts
Definitely doesn't sound good, and not very helpful error message. Oh well, thanks!

_________________
Alex Kuretz
Remote Notification: Monitoring and alerting for your Home Server via email, Twitter, text message, RSS, push notifications, and on your Mac desktop
Have you tried our Add-Ins? If so, be sure to Rate them at WeGotServed.


Top
 Profile  
Thanks  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group