It is currently Wed Apr 24, 2019 9:53 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Tue Apr 16, 2019 2:07 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Mon Apr 15, 2019 12:22 pm
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked: 0 time in 0 post
Greetings! :sanjuan:
I have an old EX470 with VGA modding and 2GB ram and now i have all Recovery set (Thanks to forum member who shared) but SMI usb drive is empty and i cannot set to recovery mode (No purple light only red and blue)
Tried to install original Recovery from network but no response if i install from usb (WHS2011,WS2012ESS,WHS1 OEM) at the disk partition page "we couldn't create a new partition or locate an existing one see the setup log files" message appear,HDD is appear on the partition page and diskpart working
Diskpart-clean-new partition etc looks good but same message
I could install WS2012ESS,i created a new partition then copied whole windows install "dvd" from usb and after reboot and worked fine
I tried creating usb windows installer from usb 2 and usb 3 pc,usb 2 and usb 3 pendrive but no success
Any ideas?

Hardware question:
4GB Ram upgrade and processor upgrade with virtualization capability,any suggestions are welcome.

Thanks


Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group