It is currently Sat Oct 20, 2018 11:05 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Mar 24, 2018 1:05 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Sat Mar 24, 2018 12:47 pm
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked: 0 time in 0 post
I cannot get into the console for HP Media Home server since I am getting this error where A mxaimum of 10 computers have been connected and it cannot add another computer to it. I bought a USB to vga cable but that also does not work. All I need is to get a display, and connect keyboard and mouse to get direct access to HP EX470.

I have a lot of backup on this so I need to get into the console. Any help is greatly appreciated.


Attachments:
error.PNG
error.PNG [ 49.07 KiB | Viewed 1079 times ]
Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
PostPosted: Sat Mar 24, 2018 2:34 pm 
Offline
Max Contributor
Max Contributor

Joined: Tue Jan 05, 2010 9:29 am
Posts: 1202
Thanks: 5
Thanked: 153 times in 151 posts
Well not sure what you are asking help on.
To access client backups you need to use the console either by your tray icon on the client pc, remote desktop connection from a client pc.
Using a direct connection to the server requires a special cable that is plugged directly into the motherboard and a jumper pin installed.

To view files on shared folders you can use the shared folder or under file explorer select networks and your server.

With that said I would try remote desktop connection.
Using file explorer select your server under networks.
Right click the server name
Select remote desktop.
You may accept to allow the connection for a bad ssl.
Allow it and add the exception.
Then login
user- administrator
Password - whatever your master password is.
Then try the console directly from there.

_________________
EX-490
WHS v1
VGA/PS2 Keyboard/PS2 Mouse/Serial debug board
Q9450s CPU
Stock Ram
ESATA Sansdigital Towerraid TR5M-B
Popcorn C-200
Popcorn A-200
Dune HD Connect
Rasberry PI OSMC(KODI)
ReadyNAs RN316


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Mon Mar 26, 2018 3:43 pm 
Offline
Max Contributor
Max Contributor
User avatar

Joined: Sat Apr 12, 2008 12:49 pm
Posts: 2201
Location: Casper Wyoming
Thanks: 75
Thanked: 247 times in 244 posts
You may need to connect to the console with one of the 10 PC's that are on it and make sure you don't have any pc's on it that are gone (ghosts).
Unless your in a office I can't imagine having over 10 PC's in one house.

I have 9 and I am a hoarder ](*,)

But As suggested, you should always be able to make a remote desktop connection and see your data using that console.

The mediasmart does have a limit of 10 PC's so you may have to pickup another server and split the load if you have more then 10.
Good Luck!

_________________
[X510 CPU/RAM/All 2 TB Red's] [X510 CPU/Sync'ed Backup/All 2 TB Hitachi's]
[X510 /2 in box]
[X710 LIAN LI DIY W2012E] Stablebit Drivepool [EX-503 LIAN LI 5-bay USB3 External]
:twisted: Fear the Cloud :twisted:


Top
 Profile  
Thanks  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group