It is currently Fri Dec 14, 2018 12:26 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Post new topic Reply to topic  [ 303 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Next
Author Message
PostPosted: Wed Jul 14, 2010 8:51 am 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10690
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 622
Thanked: 915 times in 871 posts
Craig, the first post has the contact info highlighted in red.

_________________
Alex Kuretz
Remote Notification: Monitoring and alerting for your Home Server via email, Twitter, text message, RSS, push notifications, and on your Mac desktop
Have you tried our Add-Ins? If so, be sure to Rate them at WeGotServed.


Top
 Profile  
Thanks  
The following user would like to thank yakuza for this post
cakalapati, crazycyke

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
PostPosted: Wed Jul 14, 2010 9:18 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Wed Jul 14, 2010 8:40 am
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked: 1 time in 1 post
DOH!

Been a long day....

Thanks for pointing out the very obvious text that I just happened to not see... :crazy:

Loving the options this opens up for me...no more having to use an USB VGA card and RDP for the "tricky" solutions.

Thanks again,
Craig.


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Wed Jul 14, 2010 6:07 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Wed Jul 07, 2010 9:59 pm
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked: 0 time in 0 post
Hi All, How fast Vov Tech answer your emails? I will be in US for just a few days..


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Wed Jul 14, 2010 10:13 pm 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10690
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 622
Thanked: 915 times in 871 posts
My experience is that you'll get an email response within a day, but it may vary depending on workload.

_________________
Alex Kuretz
Remote Notification: Monitoring and alerting for your Home Server via email, Twitter, text message, RSS, push notifications, and on your Mac desktop
Have you tried our Add-Ins? If so, be sure to Rate them at WeGotServed.


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Thu Jul 15, 2010 7:40 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Wed Jul 14, 2010 8:40 am
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked: 1 time in 1 post
I have had a response within 1 day - very good service so far!


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Thu Jul 15, 2010 8:24 am 
Offline
2.5TB storage
2.5TB storage

Joined: Thu Apr 03, 2008 3:52 pm
Posts: 217
Thanks: 12
Thanked: 61 times in 32 posts
Email responses vary based on workload. I am usually very good at responding to emails, but if it's been 3 days, then simply send another email. Every now and then, an email does slips through the radars. It does not happen often but you never know.


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Thu Jul 15, 2010 1:34 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Wed Jul 07, 2010 9:59 pm
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked: 0 time in 0 post
Thank you. I got response and payment done.
I hope to get item on time.


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Fri Jul 23, 2010 5:00 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Tue Jul 13, 2010 4:33 am
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked: 0 time in 0 post
Received my Debug Board yesterday, i now have Win XP running on my LX 195
Well worth buying, thank you Charles for a quick delivery and a pro made board,
mick


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Fri Jul 30, 2010 1:03 pm 
Offline
.5TB storage
.5TB storage

Joined: Tue Jul 20, 2010 1:03 am
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked: 0 time in 0 post
Hi,
i have just received my GEN3 cable/kit and have just finished mounting it. To my disappointment i can't get it to work. It should be simple, but my screen appears as it has no signal (black screen). My mediaserver shows purple color in the health LED and RED on my harddrive LED. Any suggestion are welcome as my head is about to explode :(

Rgds,
Michael


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Fri Jul 30, 2010 2:48 pm 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10690
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 622
Thanked: 915 times in 871 posts
Are all your HDD LEDs red immediately after powering on the server? If so this means a hardware failure has occurred. :(

_________________
Alex Kuretz
Remote Notification: Monitoring and alerting for your Home Server via email, Twitter, text message, RSS, push notifications, and on your Mac desktop
Have you tried our Add-Ins? If so, be sure to Rate them at WeGotServed.


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Fri Jul 30, 2010 6:04 pm 
Offline
2.5TB storage
2.5TB storage

Joined: Thu Apr 03, 2008 3:52 pm
Posts: 217
Thanks: 12
Thanked: 61 times in 32 posts
Hi Michael,

Sorry to hear about your problems. I strive at making my customers happy so I can help you in whatever way I can. By any chance though, can you double check the cable is seated properly in the motherboard connector? I have had two people in the past contact me that the cable does not work, only to later realize that the cable got partially dislodged when they reassembled their MediaSmart Server. I'm not sure if this is what's happening with you but it's worth giving it a try.


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Sat Jul 31, 2010 12:29 am 
Offline
.5TB storage
.5TB storage

Joined: Tue Jul 20, 2010 1:03 am
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked: 0 time in 0 post
Hi,
thanks for your prompt replies. Yes all HDD LEDs are showing red. I got "power" LED showing blue, Health indicator LED purple and the network LED showing blue. If it means a Hardware failure what could it be? It can not be the powersupply. Could it be the RAM? or do you have any suggestions/experiences in what it might be. I hope it is not the motherboard :(

Also i have double checked the mounting of the cable it is attached properly..... What about the jumper that i got with the cable, should this be inserted as well.

Rgds,
michael


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Sat Jul 31, 2010 1:17 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Sat May 16, 2009 6:44 pm
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked: 0 time in 0 post
Anyone have an interesting idea for mounting the adaptor permantly without using a drive bay? And if so, got pictures?

gib


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Sat Jul 31, 2010 12:07 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Sat Oct 17, 2009 7:10 pm
Posts: 5157
Location: Georgia, USA
Thanks: 86
Thanked: 703 times in 682 posts
I mounted my adapters on the side of the MSS. If you take a dremel and use a burr you can remove enough plastic from the plastic components thats under the front grill to allow the cable to be run to the front of the MSS then out the side. The hardest part will be getting the grill back on which is always a challenge to seat the left side so that the tabs engage properly. Here are some pics to show you what I have done with two MSS units.

Attachment:
100_0289.JPG
100_0289.JPG [ 1.1 MiB | Viewed 9450 times ]

Attachment:
100_0290.JPG
100_0290.JPG [ 1.05 MiB | Viewed 9450 times ]

Attachment:
100_0291.JPG
100_0291.JPG [ 987.06 KiB | Viewed 9450 times ]

Attachment:
100_0295.JPG
100_0295.JPG [ 1.43 MiB | Viewed 9450 times ]

Attachment:
100_0299.JPG
100_0299.JPG [ 2.68 MiB | Viewed 9450 times ]

Attachment:
100_0298.JPG
100_0298.JPG [ 2.59 MiB | Viewed 9450 times ]


My way might not be the best way but it does allow you to remove the motherboard PSU assy for servicing also I used Velro to attact the DEBUG Connector to the side of the MSS so that it will stay in place and still be easily removed should servicing be required. My feeling was the MSS component population was tight enough and I did not want to create an issue with cables snagging as I am a firm believer in simplicity and servicability.

Another forum member ran the cable to the top of his EX490 and left the cable here so that when he needed to use his DEBUG connector all he had to do was pop to the top can connect it.

_________________
Exploring the possibilities!

Migrated from WHS2011 to WS2012E: HIGHLANDER

~ Norco 4220 Enclosure
~ Gigabyte GA-990FXA-UD5
~ AMD Phenom II X4 995 3.2 GHz
~ 8 GB Corsair Vengeance DDR3 1600 (PC3 12800)
~ 3 Supermicro AOC-SASLP-MV8


Top
 Profile  
Thanks  
The following user would like to thank Comp1962 for this post
580guy
PostPosted: Mon Aug 16, 2010 2:55 am 
Offline
.5TB storage
.5TB storage

Joined: Tue Jul 20, 2010 1:03 am
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked: 0 time in 0 post
All,
just to let you know my server is up and running with the Gen3 cable installed. I disassembled my server and its components and put it all together again. Now it is working.

Rgds,
Michael


Top
 Profile  
Thanks  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 303 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Next

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group