It is currently Thu Feb 20, 2020 1:37 pm

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 6:05 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Tue Apr 13, 2010 5:20 pm
Posts: 5
Thanks: 3
Thanked: 0 time in 0 post
Could some please tell me why I got this messeage when I clicked on the status button in the WHS Console. And my blue bars on the server is not on but the power and heathly light is blicking blue.

Here is part of the message:

No connection could be made because the target machine actively refused it 127.0.0.1;9247

server stack trace:
at System.Net.Sockets.DoConnect(EndPoint endPointSnapshot, SocketAddress socketAddress)
at System.Net.Sockets.Socket.Connect(EndPoint remoteEP)
at System.Runtime.Remoting.Channels.RemoteConnection.CreateNewSocket(EndPoint ipEndPoint)
at System.Runtime.Remoting.Channels.RemoteConnection.GetSocket().............


Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 10:43 am 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Sat Oct 17, 2009 7:10 pm
Posts: 5157
Location: Georgia, USA
Thanks: 86
Thanked: 703 times in 682 posts
Hi nlbrownjr welcome to the forums!

Can you please indicate which model server your using as this will help with troubleshooting the server itself.

Generally the blinking Blue Health Light is an indication the server has not finished booting. The drive lights come on at the end of the boot process.

This condition could be caused by a hard drive issue in your server. You might want to install the system drive in another computer and run CHKDSK /r on both partitions on the drive to see if it can repair issues with the drive itself. The 2 partitions will be named SYS and DATA. If issues are found and corrected then put the drive back in the system to see if your system will boot.

Good Luck and hope to hear from you soon.

_________________
Exploring the possibilities!

Migrated from WHS2011 to WS2012E: HIGHLANDER

~ Norco 4220 Enclosure
~ Gigabyte GA-990FXA-UD5
~ AMD Phenom II X4 995 3.2 GHz
~ 8 GB Corsair Vengeance DDR3 1600 (PC3 12800)
~ 3 Supermicro AOC-SASLP-MV8


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Thu Nov 04, 2010 8:58 am 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10704
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 622
Thanked: 920 times in 875 posts
First step should be to try rebooting the server if you haven't yet done so.

_________________
Alex Kuretz
Remote Notification: Monitoring and alerting for your Home Server via email, Twitter, text message, RSS, push notifications, and on your Mac desktop
Have you tried our Add-Ins?


Top
 Profile  
Thanks  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group