It is currently Tue Oct 22, 2019 1:58 pm

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Backup Problem
PostPosted: Sun Sep 07, 2014 7:46 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Sun Sep 07, 2014 7:39 pm
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked: 0 time in 0 post
I've been running WHSV1PP3 for several years now on a Windows 7 machine with backup occurring on a regular basis. All of a sudden about 3 weeks ago the backup started to fail and upon investigation I was getting an error message that said "Windows Home Server protocol mismatch. This computer uses protocol version 6.0.3436.0, but partner computer SERVER uses protocol version 6.0.2423.0. A connection cannot be established." I've reloaded the connector software several time but to no avail. Not sure what to try next. Thoughts??


Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
 Post subject: Re: Backup Problem
PostPosted: Mon Sep 08, 2014 8:30 am 
Offline
Top Contributor
Top Contributor
User avatar

Joined: Sun Jan 10, 2010 9:25 pm
Posts: 628
Location: Shelby Township, MI
Thanks: 74
Thanked: 145 times in 106 posts
Here's someone with a similar problem: http://forum.wegotserved.com/index.php/ ... connector/

The only difference is that it seems your server is running an older version of the connector than the client, instead of the other way around. However, you may still be able to get back up and running.

You can first try running updates on the WHS server itself, and make sure it gets everything it needs. Then, REBOOT the server. It's possible it has an update pending but it needs a reboot. If the protocol mismatch persists, then I would:

1. Uninstall the Connector from the client.
2. Reboot the client.
3. Install the Connector from the \\SERVER\Software share.

Your WHS box *should* be offering the same version of the Connector client that is running on itself.

_________________
Matt Sawyer
Owner, Dojo North Software, LLC

HP EX490, 4GB, E5300, 15TB - Server 2012 - Sharing and Streaming
HP EX487, 4GB, E5300, 13TB - Server 2012 Essentials - Backups


Top
 Profile  
Thanks  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group