It is currently Wed Dec 12, 2018 7:55 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 16, 2014 9:44 pm 
Offline
Max Contributor
Max Contributor

Joined: Fri Jan 25, 2008 4:17 pm
Posts: 1109
Location: Roseville, California
Thanks: 10
Thanked: 22 times in 21 posts
Any help would be appreciated....

Running Windows Server 2012 R2 Essentials, I saw a ton of tips but for like server 2000.


The application-specific permission settings do not grant Local Launch permission for the COM Server application with CLSID
{D99E6E74-FC88-11D0-B498-00A0C90312F3}
and APPID
{D99E6E74-FC88-11D0-B498-00A0C90312F3}
to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC) running in the application container Unavailable SID (Unavailable). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool.

System

- Provider

[ Name] Microsoft-Windows-DistributedCOM
[ Guid] {1B562E86-B7AA-4131-BADC-B6F3A001407E}
[ EventSourceName] DCOM

- EventID 10016

[ Qualifiers] 0

Version 0

Level 2

Task 0

Opcode 0

Keywords 0x8080000000000000

- TimeCreated

[ SystemTime] 2014-06-17T02:00:53.415632200Z

EventRecordID 13133

Correlation

- Execution

[ ProcessID] 540
[ ThreadID] 2136

Channel System

Computer XXXXX.XXXXXX.local

- Security

[ UserID] S-1-5-18


- EventData

param1 application-specific
param2 Local
param3 Launch
param4 {D99E6E74-FC88-11D0-B498-00A0C90312F3}
param5 {D99E6E74-FC88-11D0-B498-00A0C90312F3}
param6 NT AUTHORITY
param7 SYSTEM
param8 S-1-5-18
param9 LocalHost (Using LRPC)
param10 Unavailable
param11 Unavailable


Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
PostPosted: Sun Jun 29, 2014 1:48 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Sat Oct 17, 2009 7:10 pm
Posts: 5157
Location: Georgia, USA
Thanks: 86
Thanked: 703 times in 682 posts
I was hoping someone would point you in the right direction by now. I did look it up and that Event ID appears across a wide range of operating systems so it appears to be something that's not exactly new or specific to WS2012e R2. If you have not solved the issue yet I would go back and search looking specifically for WS2012 R2 and see what if anything you might find or post it on Microsoft and see what they come up with.

All I know is with WS2012e its easy to break so I rely on my OS Backup which has bailed me out twice in the past (Knock on Wood). Personally every time I setup something new with WS2012 I always say a prayer to the server gods that they be kind to me but before I do anything I make damn sure I know what I am about to do will work otherwise its a no go because there is simply too much at stake.

_________________
Exploring the possibilities!

Migrated from WHS2011 to WS2012E: HIGHLANDER

~ Norco 4220 Enclosure
~ Gigabyte GA-990FXA-UD5
~ AMD Phenom II X4 995 3.2 GHz
~ 8 GB Corsair Vengeance DDR3 1600 (PC3 12800)
~ 3 Supermicro AOC-SASLP-MV8


Top
 Profile  
Thanks  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group