It is currently Tue Dec 11, 2018 10:11 pm

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Feb 28, 2008 11:15 am 
Offline
Top Contributor
Top Contributor
User avatar

Joined: Sat Feb 16, 2008 1:29 pm
Posts: 820
Location: Toronto, ON
Thanks: 12
Thanked: 11 times in 10 posts
Currently, I do get an email notification when someone posts a reply to one of my subscribed threads.

Is it possible that the contents of those new posts be included in that email notification instead of just including a link back to the site?

It would allow me to read the topic reply in my email client (or blackberry) without having to go to this site to read the reply.

You're probably already aware that some discussion forums already do this (e.g. avsforum.com, xbox.com, etc.)

Thanks for considering the idea.


Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 28, 2008 11:31 am 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10690
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 622
Thanked: 915 times in 871 posts
Unfortunately I'm using an out-of-the-box solution (phpbb) for the forums here. I too am a member of other sites that include more details in the PM and Subscribed emails, and I do value that feature. I can do some looking to see if there are any add-ins to this software to provide that feature, but can't promise anything.

Thanks for your suggestion.
Alex


Top
 Profile  
Thanks  
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 28, 2008 4:34 pm 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10690
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 622
Thanked: 915 times in 871 posts
Ok, thanks to a tip from Cougar, I've added the modification patch to enable this feature. 8) Let me know how it works!

Alex


Top
 Profile  
Thanks  
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 28, 2008 4:37 pm 
Offline
Top Contributor
Top Contributor
User avatar

Joined: Sat Feb 16, 2008 1:29 pm
Posts: 820
Location: Toronto, ON
Thanks: 12
Thanked: 11 times in 10 posts
Well, I just got the email on my blackberry and it works!!!!!!!!!

Now, that was FAST!!!! THANKS ALEX!!!

Thanks for making this happen.

Now, if Microsoft can only fix the data corruption just as fast, we'd be rockin'. :D



- Richard


Top
 Profile  
Thanks  
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 12, 2008 1:02 pm 
Offline
2.5TB storage
2.5TB storage

Joined: Mon Dec 24, 2007 8:50 am
Posts: 309
Thanks: 0
Thanked: 1 time in 1 post
yakuza wrote:
Darkone wrote:
Anyone notice that email updates on this thread are no longer addressed to you? I'm getting emails now addressed to other members. :(


Please see here:
http://www.mediasmartserver.net/forums/ ... .php?t=767

If you're willing to share an example, please email me at yakuza AT mediasmartserver DOT net

Thanks,
Alex


Check your mail, you should have a forwarded example in it.

_________________
My thoughts are just that, my beliefs and opinions and in no way are supported by HP or anyone else. They are subject to change, as I learn more.


Top
 Profile  
Thanks  
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 12, 2008 3:33 pm 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10690
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 622
Thanked: 915 times in 871 posts
Darkone sent me several examples. It looks like just the username is incorrect, and no personal information or email address are shared. I'm not sure of the cause yet, worst case scenario I remove this feature...

Is anyone else seeing this problem? If so, please describe the frequency with which you see it.


Top
 Profile  
Thanks  
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 12, 2008 7:38 pm 
Offline
Top Contributor
Top Contributor
User avatar

Joined: Sat Feb 16, 2008 1:29 pm
Posts: 820
Location: Toronto, ON
Thanks: 12
Thanked: 11 times in 10 posts
yakuza wrote:
Darkone sent me several examples. It looks like just the username is incorrect, and no personal information or email address are shared. I'm not sure of the cause yet, worst case scenario I remove this feature...

Is anyone else seeing this problem? If so, please describe the frequency with which you see it.


I'm having this problem also but it is intermittent.

_________________
Richard

My gadget blog: http://www.gadgetinsane.com


Top
 Profile  
Thanks  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group