It is currently Sun Jun 16, 2019 12:37 pm

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 4:47 pm 
Offline
2.0TB storage
2.0TB storage
User avatar

Joined: Tue Jan 29, 2008 8:33 pm
Posts: 167
Location: Virginia
Thanks: 1
Thanked: 21 times in 12 posts
I'm getting the same behavior posted above------started in the July time frame as well.

I sent you a PM as well.

Screen Capture attached.


Attachments:
message.jpg
message.jpg [ 285.67 KiB | Viewed 3788 times ]

_________________
WHS 2011 with 12 TB storage, 5 connected PCs: 1-Win 7 Ultimate 32 Bit, 2-Win 7 Ultimate 64 Bit, 2-Win 7 Home Premium 32 Bit, DLink DIR-655 Wireless N Gigabit Router, HP MediaSmart TV, Roku Media Player, Apple TV2, iPhone 4, iPad2 3G
Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 9:42 pm 
Offline
Top Contributor
Top Contributor
User avatar

Joined: Mon Mar 24, 2008 8:49 am
Posts: 574
Location: Manchester CT
Thanks: 0
Thanked: 17 times in 15 posts
Johnrr6,
Yes, same as me. Notice how the link is broken into 2 lines? That is how I know the link is broke.
I am using Win7 and Outlook 2007. I have given up on fixing it, just go to forums and dig for the reply I want to look at.

_________________
John E Pombrio
Do not meddle in the affair of wizards, for they are subtle and quick to anger.


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 11:21 pm 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10696
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 622
Thanked: 918 times in 874 posts
Ok, I did some more digging, thanks for the corroboration johnrr6, I just figured Pombrio has issues. :crazy: Just kidding!

I found this which sounds like the same thing, and was likely a bug introduced by PHPBB 3.0.5 which I would have installed in early June. I've made a change that I'll be interested to see if it works, please let me know if you continue to see this issue or if it is resolved.

_________________
Alex Kuretz
Remote Notification: Monitoring and alerting for your Home Server via email, Twitter, text message, RSS, push notifications, and on your Mac desktop
Have you tried our Add-Ins?


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Mon Sep 14, 2009 5:05 pm 
Offline
Top Contributor
Top Contributor
User avatar

Joined: Mon Mar 24, 2008 8:49 am
Posts: 574
Location: Manchester CT
Thanks: 0
Thanked: 17 times in 15 posts
Alex, if you already have made the change, then did not work. I read the other link... possible.. I still received a broken message for this reply. All the broken messages do contain emotes tho! I did get one reply that worked fine. It was short and contained no emotes. WHY JUST ME and Johnrr6 tho?
It might have to do with how I have my Outlook settings. I clicked a few boxes that have to do with how I "upgrade" a plain text message to HTML. I wil unclick "remove the line break" and unclick the two boxes in HTML. Fingers crossed!
NOTE! I notice that all of the forum replies are limited in WIDTH which breaks all the links into two pieces, thus making the link not work. How the hell do I change THAT? heh.


Attachments:
e-mail format 1.PNG
e-mail format 1.PNG [ 44.79 KiB | Viewed 3782 times ]
e-mail format2.PNG
e-mail format2.PNG [ 47.96 KiB | Viewed 3782 times ]

_________________
John E Pombrio
Do not meddle in the affair of wizards, for they are subtle and quick to anger.
Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Tue Sep 15, 2009 1:32 pm 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10696
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 622
Thanked: 918 times in 874 posts
Well, I don't have anything else to try now. An update to phpbb is in the works, we'll see if that resolves it.

_________________
Alex Kuretz
Remote Notification: Monitoring and alerting for your Home Server via email, Twitter, text message, RSS, push notifications, and on your Mac desktop
Have you tried our Add-Ins?


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Wed Feb 03, 2010 2:53 am 
Offline
Top Contributor
Top Contributor
User avatar

Joined: Mon Mar 24, 2008 8:49 am
Posts: 574
Location: Manchester CT
Thanks: 0
Thanked: 17 times in 15 posts
Well, the e-mail links work fine now! I swear there is secret voodoo hidden deep inside every computer and piece of test equipment I have ever worked on. They can, without fail, come up with a "WTF just happened?" moment. Does make life more interesting...

_________________
John E Pombrio
Do not meddle in the affair of wizards, for they are subtle and quick to anger.


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Wed Feb 03, 2010 9:24 am 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10696
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 622
Thanked: 918 times in 874 posts
I updated the forum software a few weeks ago, perhaps that made a change. Glad to hear they are working!

Alex

_________________
Alex Kuretz
Remote Notification: Monitoring and alerting for your Home Server via email, Twitter, text message, RSS, push notifications, and on your Mac desktop
Have you tried our Add-Ins?


Top
 Profile  
Thanks  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group