It is currently Wed Oct 23, 2019 6:57 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Jul 17, 2010 6:58 am 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Sat Oct 17, 2009 7:10 pm
Posts: 5157
Location: Georgia, USA
Thanks: 86
Thanked: 703 times in 682 posts
I recently decided to resume testing Vail because of the multilanguage functions. The people I work with speak primarily Chinese and Spanish. I currently use my primary server to share files but it seems some have difficulty with the options with everything being in English. When I first tested Vail I noticed that when logging on remote there was an option to chose a different Language and Chinese was one of the languages one could select.

Anyway before I go off and write a book....All I am curious about is how accurate is the various languages supported by Vail?

_________________
Exploring the possibilities!

Migrated from WHS2011 to WS2012E: HIGHLANDER

~ Norco 4220 Enclosure
~ Gigabyte GA-990FXA-UD5
~ AMD Phenom II X4 995 3.2 GHz
~ 8 GB Corsair Vengeance DDR3 1600 (PC3 12800)
~ 3 Supermicro AOC-SASLP-MV8


Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
PostPosted: Mon Jul 19, 2010 2:25 pm 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10704
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 622
Thanked: 920 times in 875 posts
I know there are localized builds, and that locale support is improved in Server 2008 vs Server 2003, however I'm not sure if Vail is truly "multi-lingual". I suspect you'll need to do some research and experimenting, and Diehard may have some insight with FR/EN given he's Canadian.

_________________
Alex Kuretz
Remote Notification: Monitoring and alerting for your Home Server via email, Twitter, text message, RSS, push notifications, and on your Mac desktop
Have you tried our Add-Ins?


Top
 Profile  
Thanks  
PostPosted: Mon Jul 19, 2010 3:20 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Sat Oct 17, 2009 7:10 pm
Posts: 5157
Location: Georgia, USA
Thanks: 86
Thanked: 703 times in 682 posts
There is a language selection option when you remote into Vail at the logon screen. I do not have Remote Access Active here at this moment otherwise I would take a picture of it. Its a long story but once we get out internet issues resolved at work I will bring in my miniserver and set it next to an EX470 I have there now and set both up for Remote Access and test the Chinese and Spanish Part out. For this I will let my staff beat the hell out of it when they are home requesting they play with it.

_________________
Exploring the possibilities!

Migrated from WHS2011 to WS2012E: HIGHLANDER

~ Norco 4220 Enclosure
~ Gigabyte GA-990FXA-UD5
~ AMD Phenom II X4 995 3.2 GHz
~ 8 GB Corsair Vengeance DDR3 1600 (PC3 12800)
~ 3 Supermicro AOC-SASLP-MV8


Top
 Profile  
Thanks  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group