It is currently Mon Oct 23, 2017 7:24 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: CAN'T RESTORE SERVER
PostPosted: Thu Jul 07, 2016 9:41 pm 
Offline
.5TB storage
.5TB storage

Joined: Sun Jun 19, 2016 10:59 am
Posts: 16
Thanks: 9
Thanked: 0 time in 0 post
WHEN I USE THE RESTORE SERVER DISK, IT GOES THROUGH IT'S PROCESS, BUT DOES NOT INSTALL THE SOFTWARE AT THE END OF IT'S SCRIPT. THE THREE LIGHTS ARE GREEN BUT THEY CONTINUE TO "BREATHE" ALONG WITH THE SINGLE DISK DRIVE LIGHT. NO MATTER WHAT I TRY, THAT'S AS FAR AS I CAN GO.

1. HAVE TRIED A NEW 2 TER DISK WHICH HAS BEEN INITIALIZED
2. HAVE TRIED WORKING IN SAFE MODE
3. HAVE ALSO ASSIGNED AN IP ADDRESS TO THE NIC:
169.37.37.43
255.255.0.0
4. I HAVE EVEN TRIED RUNNING THE PROGRAM AS ADMINISTRATOR
5. THERE IS NO VIRUS PROGRAM RUNNING SINCE I HAVE CONNECTED THE EX95 DIRECTLY TO THE COMPUTER
6. THERE IS NO INTERNET CONNECTION

ANY SUGGESTIONS?

CHK


Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
 Post subject: Re: CAN'T RESTORE SERVER
PostPosted: Sat Jul 16, 2016 3:19 pm 
Offline
Max Contributor
Max Contributor

Joined: Tue Jan 05, 2010 9:29 am
Posts: 1053
Thanks: 4
Thanked: 137 times in 136 posts
well there is no green led.
But it is called aqua.
You stated you have a net new 2 tb drive.
what is the drive model and what other drives do you have installed in the server.

I would not assign a static ip other than a reserved ip on your router after the reset.

_________________
EX-490
WHS v1
VGA/PS2 Keyboard/PS2 Mouse/Serial debug board
Q9450s CPU
Stock Ram
ESATA Sansdigital Towerraid TR5M-B
Popcorn C-200
Popcorn A-200
Dune HD Connect
Rasberry PI OSMC(KODI)


Top
 Profile  
Thanks  
 Post subject: Re: CAN'T RESTORE SERVER
PostPosted: Sat Jul 16, 2016 7:23 pm 
Offline
Max Contributor
Max Contributor
User avatar

Joined: Sat Apr 12, 2008 12:49 pm
Posts: 2117
Location: Casper Wyoming
Thanks: 75
Thanked: 240 times in 237 posts
So you used the server recovery CD to lay down a new os on the main system drive and it has rebooted and is breathing.
Now you need to run the server software cd and finishing setting up the server.

Question is, have you tried that and it is not working?
Do you have the correct server software cd disk?

I'm guessing you had a direct Cat5 cable connection to start the server recovery? So now that it is breathing, it is time to shut the server down and plug it into the network so it will have internet access to get updates when needed.

You should be close if you have the correct software server setup disk.

Good Luck

_________________
[X510 CPU/RAM/All 2 TB Red's] [X510 CPU/Sync'ed Backup/All 2 TB Hitachi's]
[X510 /2 in box]
[X710 LIAN LI DIY W2012E] Stablebit Drivepool [EX-503 LIAN LI 5-bay USB3 External]
:twisted: Fear the Cloud :twisted:


Top
 Profile  
Thanks  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group