It is currently Sat Jan 18, 2020 4:49 pm

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Nov 02, 2015 8:07 pm 
Offline
1TB storage
1TB storage
User avatar

Joined: Sun Oct 04, 2015 7:14 am
Posts: 27
Thanks: 1
Thanked: 5 times in 3 posts
Has anyone got the HDD drive lights to work on any other OS's other than the server 2003 that comes with the mediasmart? i've tried the HpMssServiceSetup download and followed the instructions and still getting NILL. I've tried it for Server 2008 Enterprise, Standard and Datacenter (which the documentation says it supports). I've also tried 2012 essentials (which in the documentation also says it supports)

I've tried installing the additional packages that it comes with, which the documentation says to install. I've also installed the updates then tried the installers.. one way or the other first. Nothing.

Nothing too much against server 2003 but wanted something a bit newer.. and actually 64 bit so i can run the 4 gig ram.

has anyone got this to work? from what i've scoured the internet, it seems unsupported anymore..

Ideas? anyone?

EX485, Dual-core CPU, 2 gig, Multiple OS's have been tried. 64 bit. is 64 bit the problem?

-Justin

_________________
EX470- Server 2008,4GB,2.5TB-Virtualbox Server,Web Host backups
EX485- Server 2008,4GB,4.5TB-Media/Document host, Backups
Buffalo Linkstation II-4TB-Offsite Shadow Backups
PPC Mac Mini-Debian-1GB,80GB-Web/Email/DB
Intel Mac Mini-Debian- 4GB,500GB-Sandbox


Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
PostPosted: Fri Jan 29, 2016 6:58 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Sat Jan 23, 2016 8:12 am
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked: 0 time in 0 post
crazyman03 wrote:
Has anyone got the HDD drive lights to work on any other OS's other than the server 2003 that comes with the mediasmart? i've tried the HpMssServiceSetup download and followed the instructions and still getting NILL. I've tried it for Server 2008 Enterprise, Standard and Datacenter (which the documentation says it supports). I've also tried 2012 essentials (which in the documentation also says it supports)

I've tried installing the additional packages that it comes with, which the documentation says to install. I've also installed the updates then tried the installers.. one way or the other first. Nothing.

Nothing too much against server 2003 but wanted something a bit newer.. and actually 64 bit so i can run the 4 gig ram.

has anyone got this to work? from what i've scoured the internet, it seems unsupported anymore..

Ideas? anyone?

EX485, Dual-core CPU, 2 gig, Multiple OS's have been tried. 64 bit. is 64 bit the problem?

-Justin


Same here.
If anyone has any advice about FreeNAS in this respect, I would be interested in that.


Top
 Profile  
Thanks  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group