It is currently Tue Oct 22, 2019 10:34 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jun 11, 2014 8:40 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Wed Jun 11, 2014 8:26 pm
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked: 0 time in 0 post
Hi all.

I have just opened a brand new Popcorn-hour A-410 and wish to use 10Muse. I have followed all instructions to the letter and now have the Library Manager ready to go on my Windows 7 PC. All of my movies and TV Series are stored on my QNAP TS-859Pro+ NAS. So far so good.

BUT......When I open 10Muse Library Manager, and direct it to my Movie Library it states "Code 2" for all my Movies. For the record they are stored in a single folder called 1080P_Shared. Within this single folder are some 400 individual move folders for eg - Avatar (2009) with the Avatar (2009).mkv file within. I am doing everything right from what I can see but it wont upload the entire library at once??????

I can do a single movie folder ok but surely there is a better way? Please help me, I have some 8TB of Media


Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
PostPosted: Thu Jun 12, 2014 1:01 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Wed Jun 11, 2014 8:26 pm
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked: 0 time in 0 post
Another question please - Am I supposed to be selecting Samba? NFS? Also, do I need to be using a Dropbox? People seem to be referring to it


Top
 Profile  
Thanks  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group