It is currently Wed Oct 23, 2019 7:06 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Aug 13, 2008 11:31 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Mon Mar 17, 2008 1:46 am
Posts: 9
Location: Modesto, CA
I apologize if this is the wrong area for this post. Most of the posts I've looked at imply that people are MANUALLY installing these updates. I have not done any manual updates, but I believe the server is automatically updating.

The WHS Console screen shows (or "showed" since I cannot use the console software anymore) that there were updates late July. Now, the server, when it works at all is quite slow. When I stream movies to my PCs, I can seldom even connect, and when I do, the movies typically lock up in the first few seconds. My connector software on the various PCs around my house don't seem to be able to log in to the server. When I have been able to access my \software directory, it shows a folder with the HP software CD (I believe I copied the entire CD to that directory when I first set up my server), and there is a Connector Directory (looks more like the MICROSOFT connector software). This latter directory looks to contain some more recent files (of July vintage). Am I supposed to manually re-install the connector software? Should I have updated HP Connector Software, or updated Microsoft Connector Software?

By the way, I cannot Remote Desktop Connect to the server either!

HELP!

Sorry if the answer to these questions are somewhere on the forum that I missed. I did look around quite a bit, but most of what I read was referring to updating Beta software, etc.

I have really liked the WHS (both my home-built OEM version and now the HP Mediasmart) - especially the easy backups and media streaming. Also the low maintenance and 'appliance' character.

Oh, by the way, I have 2GB of superfast RAM that has been in the Mediasmart since just after I bought it - 4 to 6 months ago!

Thanks!

Jerryrigged

UPDATE: I have not installed either of the new Add-ins (McAffee or PVCOnnect)


Top
 Profile  
 

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 9:10 am 
Offline
MVP/Moderator
MVP/Moderator
User avatar

Joined: Sat Dec 15, 2007 8:21 am
Posts: 4725
Location: Dutchess County, NY
You might RDP in and use the Task Mat is going on, but otherwise I would be inclined to wait a while for the process to complete. The upgrade takes a while.

_________________
....JBick

EX475, 2 GB, LE-1640
PC1: Vista-->W7 Ultimate/32, (D-Drive RAID-5 Array)
PC2: Lenovo Laptop, Win XP Home SP3
2xLinksys WRT54G v1.1 and 2xNetGear GS105 Gbit switch


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group