It is currently Mon Dec 18, 2017 4:11 pm

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Mon Oct 22, 2012 12:23 pm 
Offline
Max Contributor
Max Contributor

Joined: Fri Jan 25, 2008 4:17 pm
Posts: 1099
Location: Roseville, California
Thanks: 10
Thanked: 22 times in 21 posts
So I have set up lights out again I had to reinstall WHS a while back. Im not sure what im doing wrong this time and I cant remember what I did to make it work last time but Im not getting the desired outcome.

I got the veto error message, not sure why as my server has backups turned off and I have forced end tasks on my event. Also my server isnt going to sleep or waking up at right time when there are multiple events happeneing.


Attachments:
Item 1.jpg
Item 1.jpg [ 25.24 KiB | Viewed 4102 times ]
item2.jpg
item2.jpg [ 197.85 KiB | Viewed 4102 times ]
Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group